Yeni - Epson EH-TW750 FullHD Kablosuz Projeksiyon

 

Uzun süreden beri ev kullanıcıları giriş ve orta seviye projeksiyonlarda TW610 ve TW650 modelini görüyorlardı. Epson 2021 e iyi bir giriş yaparak TW750 satışa sunuyor..Gündüz bile çok daha parlak ve net görüntü verecek olan EPSON EH-TW750 nin ayrıntıları yazımızda.

EPSON TW7 serisi modelleri TW710, TW740, ve TW750 dir. 

Bu Full HD projektör ile en sevdiğiniz filmlerde kendinizi kaybedin. Taşıması kolay ve kurulumu hızlıdır, böylece arkanıza yaslanıp parlak 3,400 lümen ekranını takdir edebilirsiniz. Para için büyük bir değer sunan, bir dizi temel özelliğe ve 18 yıla kadar eğlence sağlayan uzun bir lamba ömrüne sahiptir. 1.

Büyük ekran deneyimi

Etkileyici bir 300 inç ekran oluşturabilen bu Full HD 1080p projektör ile en sevdiğiniz filmlere ve oyunlara dalmış hissedin. Ekranı hayata geçiren 3LCD teknolojisi, rakip ürünlerden üç kat daha parlak bir ekran elde ediyor2. 16.000: 1 kontrast oranı da açıkça tanımlanmış gölgeler ve derin siyahlar üretir.

Yıllarca süren eğlence

En sevdiğiniz filmleri izlemek için uzun vadeli, sorunsuz ve uygun fiyatlı bir Çözüm mü arıyorsunuz? Bu modelin uzun ömürlü lamba ışık kaynağı ile, 18 yıla kadar her gün bir film izleyebileceğiniz1.

Kurulumu kolay

Bir ev projektörünün TV'den daha karmaşık olması gerektiğini düşünmüyoruz. Bu projektör gibi hızlı görüntü yerleştirmek amacıyla keystone düzeltme gibi özellikleri ile sorunsuz ve hızlı bu yüzden. DVD oynatıcıları, oyun konsollarını ve daha fazlasını bağlamak için iki HDMI girişi (bir MHL dahil) ile eğlencenize erişmek de kolaydır. İProjection uygulaması ve yerleşik Miracast ile doğrudan akıllı bir cihazdan yansıtmak kolaydır.

Daha parlak, canlı projeksiyon

Arkanıza yaslanın, rahatlayın ve yansıtılan ekranlarımızın güzelliğinin tadını çıkarın. Projektörlerimiz, size huşu uyandıran görüntüler sunmak için arka planda sorunsuz bir şekilde çalışan bir dizi yüksek teknoloji ürünü özellik içerir.

Epson projektörleri2 ile üç kata kadar daha parlak renkler

Aydınlık odalarda bile, bu güçlü ancak uygun fiyatlı Full HD 1080p projektör, net ayrıntılarla son derece parlak ancak renkli görüntüler sunar. Tüm bunlar, 3400 lümenli eşit derecede yüksek beyaz ve renkli ışık çıkışı üreten 3LCD teknolojisi sayesinde.

Gökkuşağı etkisi yok

Epson'un 3LCD teknolojisi, bazı 1 çipli DLP projektörlerini etkileyebilecek 'gökkuşağı efektine' sahip olmayacak net bir görüntü sunar.

Temel Özellikler

  • Büyük ekran deneyiminin keyfini çıkarın: en sevdiğiniz filmleri, oyunları ve spor etkinliklerini evde büyütün
  • Kurulumu kolay: Keystone düzeltme, dahili Miracast ve iProjection app
  • Uzun ömürlü çözüm: 18 yıl1 eğlence değeri
  • Uygun fiyatlı, yüksek teknoloji ürünü ekipman: bu Full HD 1080p projektörün keyfini çıkarın
  • Etkileyici, parlak ekran: eşit derecede yüksek beyaz ve renkli ışık çıkışı 3,400 lümen