EPSON EpiqVision LS300, Mini EF11, Mini EF12 Serisine Bakış

EPSON, ÜÇ YENİ EPIQVISION AKILLI LAZER PROJEKTÖR MODELİNİ TANITTI

Jennifer Mash Tarafından

Elveda Televizyon, Merhaba EpiqVision

Epson, ailelerin akış ve oyun gibi ev eğlence ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olmak için yeni bir ultra kısa mesafeli projektör ve iki yeni taşınabilir projektör piyasaya sürerek lazer projektör serisini genişletiyor.
Epson America Inc. 'den Rodrigo Catalan,” evde eğlence hiç bu kadar önemli olmamıştı ve film, TV, oyun ve spor akışı daha büyük ve daha büyük olmaya devam ediyor" dedi.Kıdemli Ürün Müdürü. “Epson EpiqVision ile doğrudan projektörlerimize akış getiriyoruz.”

Yeni 1080p LS300, 4K EpiqVision Ultra LS500'ÜN küçük bir kardeş versiyonudur – aynı zamanda mükemmel bir düz ekran TV yerine geçebilen ultra kısa mesafeli bir projektördür. LS300, 4K'ya kadar içeriği kabul edebilir ve Full HD HDR görüntüsü üretebilir. Epson, ünitenin sadelik göz önünde bulundurularak tasarlandığını ve temiz ve modern estetiğin hemen hemen her dekora mükemmel bir şekilde uyması gerektiğini iddia ediyor.

Lazer ışık kaynağı ile birlikte 3 çipli bir LCD tasarım, normal Çalışma modunda 20.000 saatlik bir ömre sahip 3,600 lümene kadar eşit beyaz ve renk parlaklığı gösterir. Projektörü bir duvardan inç uzağa yerleştirin ve tam bir Rec ile 120 inç görüntüye kadar keyfini çıkarın.709 renk gamı kapsama. Spor etkinlikleri ve filmler için mükemmel bir seçenektir ve gün boyunca kullanmak için yeterince parlaktır.

Projektör doğrudan duvara yansıtılabilse de, muhtemelen bir ekranla görüntüleme deneyimini geliştirmek isteyeceksiniz. LS300'ÜN bağımsız bir versiyonu 2.000 $ ' a satılıyor ve Epson, 100 inç (3.000$) veya 120 inç (4.000$) ortam ışığı azaltma ekranları sunuyor.

Akıllı TV'nin rahatlığına alışkınsanız, LS300 tanıdık bir Android TV arayüzü ve Hulu, HBO Max ve Disney+gibi akış uygulamalarına kolay erişim sağlayan basit bir uzaktan kumanda içerir. Chromecast'i tabletinizde, telefonunuzda veya bilgisayarınızda ekranda içerik paylaşmak için de kullanabilirsiniz. Bir Google Home ekosisteminiz varsa, Projektörü bağlayabilir ve uzaktan kumandayla veya uyumlu herhangi bir Google Home cihazıyla kontrol etmek için Google asistan ses kontrolünü kullanabilirsiniz.

Evde veya dışarıda uygun fiyatlı, büyük ekran eğlencesi için Epson, iki yeni taşınabilir projektör de piyasaya sürüyor-EpiqVision Mini EF12 Akıllı akış Lazer Projektörü (1,000$) ve EpiqVision Mini EF11 Lazer Projektörü (800$).


Bu iki model Epson'un en küçük 3lcd lazer projektörleridir; EF12 4.7 lbs ağırlığındadır ve EF11 2.7 lbs ağırlığındadır. Bu kompakt üniteler, epson'un olağanüstü parlaklık ürettiğini ve siyah seviyelerini önemli ölçüde artırdığını söyleyen Epson MicroLaser™ Array teknolojisini kullanıyor. Işık çıkışı 1000 lümende ölçülür ve Epson, lazer ışık kaynaklarının Eco modunda 10 yıla kadar dayanabileceğini iddia eder.

LS500 ve LS300 gibi, bu küçük taşınabilir lazer projektörler, her çerçeve için RGB renk sinyalinin %100'ünü görüntülemek için 3LCD teknolojisini kullanır. 3LCD teknolojisi, diğer bazı projeksiyon teknolojilerinde bulunan “gökkuşağı” etkisini de azaltır. Her üç model de gelişmiş Sahne uyarlamalı renk düzeltmesi, epson'un her türlü içerik için daha net ve daha doğal bir resim ürettiğini söylediği Otomatik Sahne tabanlı renk düzeltmesi sunuyor.

EF11 ve EF12, 360 derecelik bir projeksiyon açısı sunan esnek kullanım durumları için tasarlanmıştır, böylece hemen hemen her yere yerleştirebilirsiniz. Bu mini projektörler görüntüleri 30 inçten 150 inç'e kadar ışınlayabilir ve LS300 gibi 1080p çözünürlüğe sahiptir ve 4K'ya kadar içeriği kabul edebilir. EF12, HDR10/HLG için ek destek ekler.

EpiqVision Mini EF12, LS300 ile üst düzey özellikleri paylaşıyor. Her iki modelde de olağanüstü performans sağlayan Yamaha tarafından tasarlanan 2.1 hoparlör sistemi bulunur. Özel olarak tasarlanmış sistem, yamaha'nın en yeni AudioEngine™ DSP ve Dolby Digital teknolojilerini kullanarak ayarlanmış ayrı bir amplifikatörle çalışan premium Yamaha sürücüleri ve/veya özel bir woofer içerir.

Epson, bu ses sisteminin, bir ses çubuğunun performansına bile rakip olan güçlü ve duygusal bir deneyim için derin ve geniş bir ses sahnesi sunduğunu iddia ediyor. Altı ses modu mevcuttur: Tiyatro, TV, stüdyo, stadyum, konser ve Karaoke. Bağımsız bir hoparlör olarak kullanmak için hem LS300 hem de EF12'Yİ Bluetooth üzerinden bağlayabilirsiniz.

Mini EF12 ayrıca, doğrudan uygulamalardan ve yerleşik Chromecast'ten akış yapmak için tanıdık ve kullanışlı bir Android TV arayüzüne sahiptir. Mini EF11, hem yükseltilmiş Yamaha hoparlör sistemi, HDR hem de herhangi bir akış yeteneğinden yoksun en bütçe dostu seçenektir. EF11, bir akış cihazını bağlamak için bir HDMI 1.4 bağlantı noktasına ve bir Roku veya diğer akış çubuğunu kolayca bağlamak için bir USB bağlantı noktasına sahiptir.

Bazı müşteriler hala projektörlerin sadece karanlık tiyatro odaları için ayrıldığını düşünürken, bu yeni lazer projektörler günlük alanlarda kullanmak için yeterince parlaktır. Geliştirilmiş parlaklığa ek olarak, yeni LS300 ultra kısa mesafeli projektör ve Mini EF12 ve Mini EF11 taşınabilir projektörler, geleneksel lamba tabanlı projektörlere göre başka avantajlara sahiptir. Bunlar, sinemaya gitmeyi özleyen ve evde büyük bir ekran deneyimi isteyen müşteriler için gerçek alternatiflerdir.

Epson LS500 Lazer projeksiyon TV gibi ultra kısa mesafeli bir projektör, ortalama tüketicinin bir projektöre sahip olmasını kolaylaştırır. Android'in Akıllı TV işlevselliği ile birlikte gelir, kurulumu kolaydır, lazer 20.000 saat (eko modu) için derecelendirilmiştir ve 5 yıl garanti içerir. Yaklaşık olarak aynı fiyata yarı boyutlu kompakt bir üniteden çok daha büyük bir görüntü elde edebiliyorsanız, neden 75 veya 85 inçlik düz bir panele razı oluyorsunuz?

Bu kompakt üniteler hemen hemen her oturma odasına yerleştirilebilir, profesyonel kurulum gerektirmez ve lazerler neredeyse bakım gerektirmez. LS300 ve Mini EF12, HDR desteği, harika bir ses sistemi ve Android'in Akıllı TV işlevselliğini ekliyor.

Mini EF12 (MSRP $999), Mini EF11 (MSRP $799) ve LS300, Kasım 2020'den itibaren belirli perakendecilerde olacak. LS300, bağımsız bir ultra kısa mesafeli projektör (msrp $1,999) olarak beyaz veya siyah olarak sunulacak ve ayrıca 100 inç ekran (MSRP $2,999) veya 120 inç ekran (MSRP $3,999) ile birlikte paketlenmiş bir paket olarak sunulacak. Her üç yeni EpiqVision modeli de 2 Yıl Garanti ile desteklenmektedir.