Elmo Döküman Kameralar Satışa Sunuldu

Döküman kamera lideri Elmo Türkiye satışa sunuldu.

Köklü şirketin ürün gamı artık Türkiye' de 4 Model ile pazara giriş yapan Elmo satışları sitemiz üzerinden yapılmaktadır. 

ELMO 1921 yılında Japonya'da kuruldu. O zamandan beri, kendimizi görsel ve bilgi ile ilgili ürün ve hizmetleri geliştirmeye ve pazarlamaya adadık ve daha iyi bir yaşam ve çözüm arayan topluma ve topluma katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

ELMO marka açılımı :

ELECTRİCİTY
LİGHT
MACHİNE
ORGANİZATİON

Sürekli gelişme, mevcut Led'imizin Görselleştiriciler vb.gibi mevcut ürün yelpazemize yol açmıştır. Bunlar, bilginin basit ve etkili iletişimini kolaylaştırır ve Almanya'da giderek daha fazla okulda kullanılmaktadır. ELMO şu anda Avrupa'nın önde gelen belge kamera üreticisidir. Okullarda, üniversitelerde ve işletmelerde uzun yıllardır daha iletişimsel, etkileşimli derslere ve sunumlara katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Ürünlerimizin kalitesine ve sezgisel çalışmasına özel önem veriyoruz.

Elmo'da yeni bir alan, panorama seçeneğiyle geniş açılı kameralarımızın yanı sıra özel ve kamu sektörü için güvenlik kameralarımızın gelişimini işaret ediyor. ELMO sosyal sorumluluğunun farkındadır. Bir şirket olarak, her zaman insanlara ve çevreye göz kulak oluyoruz, bu nedenle tüm ürünlerimiz ve konumlarımız için sıkı sıkıya bağlı olan çevresel ve profesyonel etik kurallara uymayı taahhüt ediyoruz.

ELMO Avrupa

Merkez, Almanya ve BAE'DEKİ şubelerimizle birlikte Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki müşterilerimize hizmet verdiğimiz Fransa'da bulunmaktadır. Kullanıcılarla sürekli diyalogda, ürünler daha da geliştirilmekte ve test edilmektedir.

Gelecek için daha birçok ürün planlanıyor. Amacımız, modern teknoloji ve uzmanlığı ile sürdürülebilir katma değer sağlamaktır.

Elmo'dan belge kameraları

1988'de ELMO ilk belge kamerasını sundu. Bu teknik yenilik ilham verdi, çünkü ilk ELMO bile o zamanki yaygın havai projektörlerden daha üstündü. O zaman, monitörler veya televizyonlar öncelikle görüntüleme cihazları olarak kullanıldı.

Bugün Elmo, eğitim teknolojisi endüstrisindeki pazar liderlerinden biridir ve ürünlerimiz birçok eğitim kurumu ve şirketi için vazgeçilmez hale gelen birçok eğitim endüstrisi ve şirketi için vazgeçilmez bir varlıktır.

  • Elektrik ve elektronik equipmentn belirli zararlı maddelerin kullanımını kısıtlama cihazların uygun
     
  • Avrupa topluluğunun geçerli ürün gereksinimlerine uygunluk için CE işareti
     
  • Elektrikli ve elektronik ekipmanların atık bertarafı hakkında WEEE Direktifibr>
  • ISO: 9001 ve ISO: 14001 uluslararası kalite standartlarına uymaktır.
  • Uluslararası Çalışma standartlarının tanınması için ILO temel çalışma standartları

 

ELMO Europe SAS-Merkez Ofisi-Fransa

12, place de la Defense,
Maison de la Defense
92974, Paris La Defense
 

      +33 (0)1 73 02 67 06
    +33 (0)1 73 02 67 10
    info@elmoeurope.com
ELMO Europe SAS-Alman Şubesi

Monschauerstr. 1
40549 Düsseldorf

 

      +49 (0)211 544756-40
    +49 (0)211 544756-60
    info@elmo-germany.de
ELMO Europe SAS-Orta Doğu Şubesi

5WA-129, Dubai Airport Free Zone
P. O. Box 371556, Dubai
Birleşik Arap Emirlikleri
 

      +971 (0)4-260-2390
    +971 (56)477-3475
    +971 (0)4-260-2392
    tariq@elmoeurope.com