Huawei ideahub Okullar ve  Ofisler İçin Akıllı Tahta

Huawei geçtiğimiz günlerde 17 Nisan'da Kurumsal müşterilerini hedef alan bir Akıllı Ekran ürününü açıklayacağını açıkladı. Planlandığı gibi, şirket IdeaHub Akıllı Ekran serisini resmen başlattı. Bu, teknoloji devinin ilk OLED ve en ince akıllı TV'si olan Huawei Vision Smart TV x65'in den bam başka ekranlar tanıttı. 

Yeni Akıllı Ekran serisi Huawei IdeaHub S, IdeaHub Pro ve IdeaHub Enterprise'dan oluşuyor. Yeni ürün serisi, mobil ve bilgisayar iletişim işlevlerini entegre eden çok işlevli bir akıllı terminal olarak tanımlanmaktadır. Uzaktan iki yönlü iletişim ve profesyonel video konferans için akıllı bir elektronik beyaz tahta olarak da kullanılabilir. Ayrıca, kurumsal işbirlikçi ofis, işbirlikçi araştırma ve geliştirme ve işbirlikçi üretimin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için büyük kurumsal ofis ve üretim uygulamalarını bir araya getirmek için yerleşik olan Huawei Cloud WeLink ecology ve Huawei application market'i entegre ediyorlar.Huawei Ideahub Akıllı Ekran

Her üç model de iki farklı ekran boyutunda gelir – 65 inç ve 86 inç ekranlar. Cep dirsek ve duvara monte edilebilir gibi modelleri aynı derecede iki yükleme modu desteği. IdeaHub Smart TV, konferans salonları, açık ofis alanları, yönetici odaları ve aile çalışma odaları gibi birçok ofis ortamında rahat ve esnek bir şekilde dağıtılabilir. İşletmenin tüm senaryo akıllı ofisi ve ekip işbirliğinin ihtiyaçlarını karşılamak için, uzaktan eğitim ve çevrimiçi ders gibi birçok senaryoda da kullanılabilir.

Ideahub Akıllı Ekran-temel özellikler

Teknoloji Estetik Sanat

  • Minimalist siluet ve detaylar, samimi ve erişilebilir
  • Germe ile entegre, vidasız 360 °
  • Bale bacaklar sanat standı, şık ve hafif

Aşırı İşbirliği Beyaz Tahta

  • 35 MS ultra-düşük yazma gecikme
  • Akıllı el yazısı tanıma
  • İki yönlü etiketleme, paketleme ve alma

Profesyonel Telepresence Konferansı

  • Yerel WeLink Bulut Konferansı
  • H. 265 1808 p HD video
  • 4 K 30-frame ultra net ve pürüzsüz projeksiyon ekranı

Tam sahne AI assist

  • Akıllı Ses Ekran, uzak alan ışın pikap
  • Elektronik marka adı, sözcüsü takip
  • Multimodal toplantı kaydı

Zengin Bulut ekolojisi

  • Açık uygulama pazarı, 170'den fazla uygulama uyarlaması
  • Web push, kendi kendine inşa edilmiş uygulama girişi
  • Açık donanım ve yazılım arayüzü, kolay entegre

Beyaz tahtalar ofislerde en önemli unsurlardan biridir. Tek bir alanda birden fazla kişiden gelen tüm bilgi ve fikirleri topladıkları için genellikle toplantılarda faydalıdırlar.

Beyaz tahtalar sadece yazıları ve proje fikirlerini göstermekten daha fazlasını yapabilir ve toplantıları daha ilgi çekici hale getiren bir şeye dönüşebilirse ne olur?

Huawei'nin en son yeniliği olan IdeaHub ilebeyaz tahta nihayet ofisler içinde akıllı işbirliği için bir ortama ve hatta eğitim, sağlık ve Hükümet gibi çeşitli sektörler için daha yararlı bir araca dönüştü.

IdeaHub, akıllı el yazısı, yüksek çözünürlüklü projeksiyon, esnek video konferans ve uygulamalara erişimi basit ama dinamik bir ekranda birleştirir.

Ideahub, daha net ses, daha yumuşak video ve verimli yazma sağlayan özelliklerle tipik beyaz tahtayı mükemmel bir şekilde etkileşimli bir tahtaya yeniden düşünür.

Nerede olurlarsa olsunlar toplantı katılımcılarının akış ve görüntüleme deneyimini geliştiren profesyonel bir 4K kamera ile donatılmıştır. Ayrıca, 12 doğrusal mikrofon dizisi ile IdeaHub, 20 kilohertz'lik tam bir bant üzerinde 8 metrelik bir yarıçap içinde ses alabilir ve katılımcıların daha net bir şekilde duyulmasını sağlar.

IdeaHub, sadece 35 milisaniyelik ultra düşük yazma gecikmesi kapasitesine sahiptir, bu da ekranda yazmayı kolay ve zamanında hale getirir. Ayrıca, akıllı el yazısı tanıma ile, kişinin karalama daha iyi okunabilirlik için metin veya grafik tercüme edilebilir. Dahili NFC yongaları ile, içeriği telefondan Ideahub'a tek bir dokunuşla yansıtmak kolaydır.

IdeaHub, akıllı bir beyaz tahta olarak hizmet etmenin yanı sıra, yerel 4K ve AI teknolojilerini birleştirerek video konferansı daha profesyonel hale getirir.

H. 265 HD video, 1080p konferans ve 30 fps pürüzsüz projeksiyon sunabilirken, IdeaHub ayrıca SVC multistream aracılığıyla bir canlı görünümden diğerine kolayca geçiş yapabilir.

Ideahub'a entegre edilen AI teknolojileri, toplantıya ve konuşmacılarına daha fazla odaklanma getiriyor. Örneğin, akustik bölme özelliği, toplantı alanının dışından gereksiz gürültüyü engellerken, akıllı hoparlör takibi otomatik olarak konuşan kişiye odaklanabilir. IdeaHub ayrıca katılımcılara göre konferans görünümünü otomatik olarak çerçeveleyebilir

IdeaHub ayrıca, hem ekranda önceden etkinleştirilenler hem de Huawei appgallery'den indirilenler olmak üzere birden fazla uygulamayı destekleyen müreffeh bir bulut ekosistemine sahiptir.Bu ekosistem sayesinde, dijital pazarlama ve kurum kültürünü teşvik etmek için güncel bir kurumsal profil ve özelleştirilebilir bir arka plan kaynağına sahip bir HiBoard oluşturabilir-misafirleri ağırlamak veya önemli bir olayı kutlamak için mükemmeldir.

Tüm bu ilginç ve zamanında özellikler şık, kullanıcı odaklı ve zarif bir tasarıma sahiptir.

Ideahub'un şu anda üç çeşidi vardır: IdeaHub S, IdeaHub Pro (her ikisi de Yeşim beyazı ile gelir) ve titanyum grisi ile gelen IdeaHub Enterprise.

Huawei'nin tüm senaryo akıllı ofisleri için stratejisi

Akıllı işbirliğini somutlaştırmanın yanı sıra, IdeaHub, Huawei'nin “1 + 3 + X” stratejisi olarak adlandırdığı şeyin ayrılmaz bir parçasıdır. Huawei'nin stratejisi, profesyonellerin her yerde, her zaman ve her şekilde ortak çalışanlarla etkileşime girebileceği akıllı ofisleri etkinleştirmektir.

Huawei'nin formülündeki "1", bulut ve AI, özellikle de işletmeler için akıllı çalışma platformu olan Huawei'nin Cloud Welink'i ile mümkün olan işletmelerin ofis sayısallaştırılmasını ifade eder.

“3", huawei'nin profesyonel konferanslar için telepresence serisi olmak üzere üç tür akıllı işbirliği cihazını ifade eder; ekip işbirliği için yeni başlatılan IdeaHub serisi; ve yakında piyasaya sürülecek olan kişisel ofisler için akıllı masaüstü serisi.

Bu arada” X", Huawei'nin çeşitli sektörlerdeki müşterilere hizmet vermek için ekosistem ortaklarıyla birlikte çalıştığı yazılım ve donanım için açık işbirliği ve ekosistemleri ifade ediyor.

IdeaHub ve gelecekteki ürünler de dahil olmak üzere huawei'nin zamanında yenilikleri, ofisleri dijital olarak akıllı ve daha üretken olanlara dönüştürmeyi hedefliyor.

Huawei IdeaHub ile akıllı ve daha verimli işbirliği ile ofislerinizi etkinleştirin. Detaylar için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.