Huawei ideahub Akıllı Tahta,  Video Konferans , Projeksiyon bir arada..

Yönetim Kurulu toplantıları kolaylaştı!

Çinli teknoloji devi Huawei Enterprise, üç Akıllı Ekran setini tanıttı ve bu yılın Nisan ayında Akıllı Ekran IdeaHub serisini seçti. Seri, ıdeahub s ve IdeaHub Pro'nun beyaz modelleri ve ıdeahub Enterprise'ın titanyum-altın rengi olmak üzere üç akıllı ekrana sahiptir.

Yeni Akıllı Ekran serisi ağırlıklı olarak ofis odaklı ve monitörlerin kolayca karışabileceği ve ofise iş benzeri bir aura verebileceği modern profesyonel ortamlar için tasarlanmıştır. Akıllı Ekran serisinin piyasaya sürülmesinden iki ay sonra, 8 Haziran'da Huawei IdeaHub s modeli nihayet satışa çıktı.

Bu serideki Huawei akıllı ekranlar üç versiyonda mevcuttur: 65 ve 86 inç diyagonal duvara monte ekranlar. 65-inç ve 86-inç modelleri bulunuyor.

65 inç diyagonal zemine monte edilmiş bir ekran, fiyatlandırma açısından yukarıda belirtilen ikisi arasında ayrı bir yere sahiptir.

 

Huawei IdeaHub S'nin akıllı ekranı, 35 ms'lik ultra düşük gecikme süresi ile donatılmıştır ve ofis işlerini kolaylaştırmak için el yazısı tanıma desteği ile birlikte gelir. Ayrıca, akıllı ekranlar ayrıca yerel WeLink konferanslarını ve H. 265 1080p HD video kod çözmeyi de destekliyor. Ekranda 1080p çözünürlüğe sahip bir kamera da var.

Üretim şirketi, akıllı ekranların, özellikle bu pandemik ortamda vazgeçilmez olduğunu kanıtlayan ofisler için akıllı kayıt, yüksek çözünürlüklü ekran ve video konferansı birleştirebileceğini iddia ediyor.

Huawei akıllı monitörler, kurumsal konferans salonları, yönetici odaları, ofis odaları ve diğer iş senaryoları göz önünde bulundurularak oluşturuldu.

Şirket ayrıca herkese Huawei Ideahub'un şirketin şimdiye kadar ilişkilendirdiği her şeyden farklı olduğunu hatırlatmak için hızlıydı. Akıllı monitörler sıradan akıllı Tv'lerden daha fazlasıdır ve ofis ortamı için en uygun olanıdır.