SONY VPL-GTZ380 10.000 ANSILUMEN 4K PROJEKSİYON

VPL-GTZ380

 

10.000 lümen parlaklık - Doğal 4K çözünürlük - 16.000:1 kontrast
Canlı DCI-P3 Renk
 

Teknik özellikler ön değerlendirmedir ve değiştirilebilir.

Her ortamda nefes kesen görüntüler

VPL-GTZ380, daha düşük seviyeli projektörlerde sıkça kullanılan yükseltme veya piksel kaydırma olmadan, doğal 4K çözünürlüğü (4096 x 2160) aslına sadık şekilde gösterir. Kurumsal sergi salonları, lobiler büyük sergi alanları, galeriler ve planetaryum ortamlarda nefes kesecek kadar net ve temiz ince ayrıntılar oluşturur.

Her ölçekte etkileyici, kusursuz görüntüler

Son derece sessiz ve kompakt VPL-GTZ380,Kurumsal sergi salonları, lobiler büyük sergi alanları, galeriler ve planetaryum gibi çoklu projeksiyonlu kurulumları için idealdir. Yaygın olarak kullanılan dört köşeli montajlara imkan tanıyan tasarıma sahiptir. SONY’nin eşsiz SXRD™ teknolojisi ile ultra derin siyahlar, birden çok projektör görüntüsünü edge-blending ile süper boy bir görüntüye dönüştürüldüğünde,görüntü çakıştırmada istenmeyen bantlaşma görünümünü azaltır.

Karartmasız yoğun renkler

Kırmızı lazer diyotunun yanı sıra farklı dalga boyunda iki adet mavi lazer diyotu içeren yeni lazer ışık kaynağı sayesinde VPL-GTZ380, parlaklık kaybı olmadan, diğer projektörlerin elde ettiği sRGB’nin 1,35 katı genişlikte tam DCI-P3 renk gamı sunar. Ek bir kırmızı lazer diyotu, dahili renk filtresi kullanan diğer birinci sınıf modellerde sıkça görülen parlaklık kaybı olmadan, renk hacmini büyük ölçüde artırır. VPL-GTZ380’in yoğun renk hassasiyeti, sanat galerileri ve müzeler gibi ortamlar için cazip bir seçenek olmasını sağlar.
Daha da fazla sanal gerçeklik

VPL-GTZ380, çift 4K 60 Hz 3D sinyalinin yanı sıra sadece iki adet Bağlantı kablosuyla 4K 120 Hz RGB 4:4:4 10 bit'e varan görüntüler sunan en yeni grafik işleme teknolojisi sayesinde VR, endüstriyel tasarım ve görselleştirme uygulamaları için idealdir. Ek bir kızılötesi LED kaynağı, pilotların gece eğitimi ve gece görüş gözlükleriyle kurtarma simülasyonu için Kızılötesi ışık çıkışı yapabilir.

*İsteğe bağlı lisans gerekir

Görüntüleme yeniliği

VPL-GTZ380 son derece kompakt bir gövdede etkileyici zenginlik, renk ve ayrıntılar sunan ve yüksek parlaklığa sahip görüntüleri rahatça üretir.

En yeni 4K SXRD panel

Kompakt ve dayanıklı yapıdaki yeni nesil SXRD panel, VPL-GTZ380’in 10.000 lümen düzeyinde inanılmaz bir parlaklıkla gerçekçi 4K görüntüler sunmasına imkan tanır.

Gelişmiş soğutma

Gelişmiş fosfor çark tasarımı, diğer yüksek parlaklığa sahip projektörlerde sıkça yaşanan sorunun aksine, etkileyici derecede düşük ısıda çalışma için ısıyı verimli bir şekilde dışarı yönlendiren, patentli bir spiral kanat bulunur.

Optimum görüntü işleme

SONY’nin BRAVIA profesyonel ekranlarında da bulunan öncü X1™ Ultimate görüntü işlemcisi, “Projektör için X1™ Ultimate” olarak projektör uygulamaları için optimize edilmiştir.

Her ortamda dönüşüm yaratın

VPL-GTZ380, tavizsiz görüntü parlaklığının, netliğin, rengin ve kontrastın vazgeçilmez olduğu pek çok farklı ortamda görsel iletişimleriniz için kalite ve gerçekçilik bakımından dönüşüm yaratır.

Şirketler ve Sergi Alanları

Müzeler ve Galeriler

Planetaryumlar

Simülasyon ve Eğitim Alanları