Epson - EB-735Fi Ultra Kısa Mesafe Dokunmatik Projeksiyon

TEMEL ÖZELLİKLER
  • 3 x parlak renkler ve güvenilir performans - 3LCD, 3-Chip teknolojisi. Hem yüksek renk parlaklığı hem de yüksek beyaz parlaklığı arayın
  • Parlak görüntüler-3,600 lümene kadar renk / beyaz parlaklık
  • Break through lazer teknolojisi-daha yüksek görüntü kontrastı ve anında açma/kapama avantajlarıyla 20.000 saate kadar neredeyse bakım gerektirmeyen çalışma sağlar
  • En iyi görüntüleme deneyimi ve net okunabilirlik için 120" ye kadar Full HD ekran-70" düz panelden 2 kat daha büyük
  • Ultra geniş 16: 6 görüntü-etkileşim veya çoklu ekran görüntüleme için 110 inç'e kadar ekran ile sınıf boyutunu maksimuma çıkarın
  • Kullanımı kolay - sadece içeri girin, açın ve yazmaya başlayın-bilgisayar, yazılım veya eğitim gerekmez
  • Kablosuz cihaz uyumluluğu-Epson iProjection uygulamasını kullanarak iPad, iPhone, Chromebook ve Android mobil cihazlarınızdaki belgeleri, dosyaları ve fotoğrafları kablosuz olarak görüntüleyin –
  • Ekranınızı yönetin ve duyuruları uzaktan gönderin - kolay ağ bağlantısı; yazılım dahil
  • Çok yönlü bağlantı - 3x HDMI, birden fazla yüksek çözünürlüklü A / V cihazını destekler

* IDMS 15.4'e uygun olarak üçüncü taraf bir laboratuvar tarafından ölçülen en parlak modda renk parlaklığı (renkli ışık çıkışı). Renk parlaklığı kullanım koşullarına bağlı olarak değişecektir. En çok satan Epson 3lcd projektörleri, Mayıs 2017-Nisan 2018 için NPD satış verilerine dayanan en çok satan 1 çipli DLP projektörlerine karşı.

 

TEMEL FONKSİYONLAR

3LCD teknolojisi

Tüm Epson projektörleri, inanılmaz renk, inanılmaz Detay ve sağlam güvenilirlik için 3 çipli LCD teknolojisine dayanmaktadır. 3LCD'NİN 3 çipli mimarisi, her bir ana rengi (kırmızı, yeşil ve mavi) sürekli olarak işlemek için tüm bir çipi ayırır. Sürekli renk sağlayan tek çipli teknolojinin aksine, tam zamanlı bir renk elde edersiniz. Sonuç, 3LCD'NİN gerçek yaşam rengiyle teslim edilen canlı, gerçekçi görüntüler ve videolardır.

Epson Projektörlerle 3 kata kadar daha parlak renkler*

Epson projektörleri, beyaz segmentli bir renk tekerleğine sahip olmayan 3LCD motorları kullanır ve bu nedenle beyaz ve renk parlaklığı arasında bir uzlaşmaya zorlamaz.

Aslında, Epson projektörleri, önde gelen rekabetçi 1 çipli DLP projektörlerinden*3 kata kadar daha parlak renklere sahiptir. İş ve eğitim projektörleri veya 720p ev eğlence projektörleri arıyorsanız, Epson projektörlerini seçmenin 3 kata kadar daha parlak renkler anlamına geldiğini bilin. 1080p ev eğlence projektörleri arıyorsanız, rakip 1 çipli DLP projektörlerden * 2x ve 3x'e kadar daha parlak renkler elde edersiniz.

Tüm Epson projektörleri hem beyaz parlaklığı hem de renk parlaklığı özelliklerini listeler ve hepsi yüksek renk parlaklığına sahiptir.

* IDMS 15.4'e uygun olarak üçüncü taraf bir laboratuvar tarafından ölçülen en parlak modda renk parlaklığı(renkli ışık çıkışı). Renk parlaklığı kullanım koşullarına bağlı olarak değişecektir. En çok satan Epson 3lcd projektörleri, Mayıs 2017-Nisan 2018 için NPD satış verilerine dayanan en çok satan 1 çipli DLP projektörlerine karşı.

Lazer Işık Kaynağı

Epson'un lazer ışık kaynağı teknolojisi ile şaşırtıcı kalite ve güvenilirliği yaşayın. Yeni geliştirilen lazer ışık kaynağı ve gelişmiş elektrostatik filtre, bakımı en aza indirgemek için uyum ve dayanıklılık sağlar. Ek olarak, lazer ışık kaynağı son derece güvenilirdir ve önemli sunumlar sırasında ışığın yanması endişesini ortadan kaldırır.

Büyük Ekran

Geleneksel beyaz tahtalar ve paneller önceden belirlenmiş bir yükseklik ve genişlik ile sınırlı olsa da, UST projektörlerinin böyle bir kısıtlaması yoktur. Etkileşimli alanın boyutunu, sınıfınızdaki kullanılabilir alana uyacak şekilde ayarlayın.

Ultra Kısa Atış

Ultra kısa mesafeli bir tasarım, göz parlaması gibi panelin yaygın sorunlarının çoğunu ortadan kaldırır. İnanılmaz derecede verimli bir atış oranına sahip olan bu model, 16:9'da 120" ve 16:6 en boy oranında 110” a kadar ekstra büyük görüntüler yansıtmanıza olanak tanır.

 

Full HD çözünürlük

Full HD çözünürlükte Görüntülerin ve herhangi bir bozulma olmadan net, keskin metinlerin keyfini çıkarın. Excel ve Word gibi uygulamalarda ince baskıyı kolayca okuyun. Süper Çözünürlük ve detay geliştirme işleminin eklenmesiyle, görüntüler sinema kalitesine yakın.

Ana Ekran

Sezgisel ve kullanıcı dostu bir ana ekran ile göz açıp kapayıncaya kadar başlayın. İçerik kaynağını seçin ve beyaz tahta aracı, ekran paylaşımı ve daha fazlası gibi sık kullanılan işlevlere kolayca erişin.

 

KOLAY KABLOSUZ BAĞLANTI

 

3LCD teknolojisi

Epson iProjection uygulaması
 

Ücretsiz Epson iProjection uygulaması*ile chromebook dahil olmak üzere iOS veya Android mobil cihazlarınızın yanı sıra Pc'lerinizden içeriği kablosuz olarak görüntüleyin.

* Epson iprojection'ı kullanmak için projektörün bir ağda yapılandırılması gerekir. Epson projektörleri, projektördeki Ethernet portu üzerinden (kullanılabilirlik için model özelliklerini kontrol edin) veya kablosuz bağlantı yoluyla ağa bağlanabilir.

Görüntü Paylaşımı

Epson iProjection uygulamasını kullanarak yansıtılan görüntüleri yakalayın ve kablosuz olarak bağlı cihazlarla paylaşın.

Moderatör İşlevi

Tek bir moderatör seçmek için Epson iProjection uygulamasında moderatör işlevini kullanın**. Yansıtılan içeriği yalnızca moderatör kontrol edebilir.

** Tüm cihazların Epson iProjection uygulamasını kullanarak projektöre kablosuz olarak bağlanması gerekir. Moderatör kontrolü yalnızca Windows, macOS, iOS ve Android cihazlarda kullanılabilir.

 

3LCD teknolojisi

Miracast
 

Mircast * ile sınıfta bilgi paylaşımı daha kolay hale getirildi. Öğretmenler, dizüstü bilgisayarlarını veya tablet ekranlarını kablo bağlantısı olmadan yansıtabilir ve yüksek çözünürlüklü içeriğin zahmetsizce görüntülenmesini sağlayabilir

* Dizüstü bilgisayarlar veya mobil cihazlar Miracast'i desteklemelidir.

ÇOK YÖNLÜ EKRAN SEÇENEKLERİ

 

Video konferans için büyük ekran

 

Artık video konferans ihtiyaçlarınız için düz panel ekrana ihtiyacınız yok. Video konferans sisteminizi EB-735F'YE bağlayın ve 120 inç kadar büyük bir görüntü görüntüleyin.

Bölünmüş ekran özelliğini kullanarak ekranın ve video konferansın bir tarafında bir web sayfası veya sunum gibi ek içeriğinizi aynı anda görüntüleyin.

Esnek ekran seçenekleri ve boyutları

 

120 inç'e (16:9 en boy) kadar bir ekran ile etkili oturumlar sunun. Ek olarak, EB-735F, 110 inç olan ultra geniş 16: 6 en boy görüntü * görüntüleme yeteneğine sahiptir.

 

Çoklu-PC projeksiyon

 

Epson'un moderatör cihaz yönetimi yazılımına sahip çoklu PC yardımcı programı, ağ üzerinden (kablolu veya kablosuz) ekranda aynı anda dört cihaza kadar görüntülemenizi sağlar ve daha fazla kullanıcı Bekleme modunda aynı etkileşimli ekrana bağlanır. Moderatör, katılımcıları dört çeyreğe sürükleyip bırakabilir ve hangi cihaz ekranlarının görüntüleneceğini kontrol edebilir. İşbirliğini teşvik edin ve kontrol edin; fikirleri ve içeriği yan yana karşılaştırmak için mükemmeldir

KOLAY YÖNETİM

Kontrol kutusu-ELPCB03
 

EB-735F'Yİ ELPCB03 ile eşleştirin, gücü kolayca açın / kapatın, av sessizliğini ve hoparlör sesini serbestçe kontrol edin ve ekrana yansıtmak istediğiniz cihazı seçin.

Yeni duvara montaj-ELPMB62

ELPMB62 Duvar Montajı, EB-735F'NİN kurulum sürecini basitleştirerek zamandan ve maliyetten tasarruf etmenizi sağlar. görüntü kararlılığı ve kolay ayarlama için tasarlanan EB-735F'NİN birkaç dakika içinde çalışmasını ve çalışmasını sağlar.

ELPMB62 Duvar Montajı, taban plakasının içindeki bir Mini PC ile entegre olmaya hazırdır ve güçlü ancak basit bir kurulum sağlar.

Epson Projektör yönetim yazılımı
 

Uzak bir siteden tek bir cihazla birden fazla Projektörü yönetin. Epson Projektör yönetim yazılımı, ağ üzerinden birden fazla projektörün durumunu kontrol etmenizi sağlar. Ayrıca projektörleri açabilir/kapatabilir veya bu yazılımdaki simgeye dokunarak A / V sesini kapatabilirsiniz. Ayrıca bağlı projektörler için ürün yazılımı güncellemelerini planlayabilir ve çalıştırabilirsiniz.

Bağlantı Paneli