LG, Pazar Lideri OLED Video Duvarının Evrimini Duyurdu

EV5E, oled'in zengin renklerini dar dikişli ince bir ekranda sunuyor

Yeni LG 66 inç EV5E video duvar, kusursuz tasarım ve kullanıcı dostu olmasıyla yeni bir çığır açıyor. İnce bir dikiş ve çerçevenin zengin OLED görüntülerle birleşimi çarpıcı bir görüntü oluşturur. Daha hafif ağırlığı, azaltılmış dikişi ve güncellenmiş webOS platformu, EV5E video duvarının kurulumunu ve çalıştırılmasını kolaylaştırır.

EV5E neredeyse kesintisiz bir görüntü gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Üst üste binen üniteler arasında sadece 6,7 mm var ve lg'nin öncülüğünü yaptığı dar OLED çerçeveyi koruyor. Başka hiçbir video duvarı, oled'in sonsuz kontrastını, ekranların kesişimiyle bu kadar işaretlenmemiş bir görüntü ile birleştirmez. İzleyiciler, video duvarının geniş görüş açılarındaki hiper gerçekçi görüntüsüyle büyülenecek.

Kullanıcılar EV5E'Yİ kullanımı çok daha kolay bulacaklar. Kurulum sadece esnek olmakla kalmaz, aynı zamanda ekranın daha hafif olmasıyla da önemli ölçüde kolaylaşır. Önceki yinelemelere kıyasla, her döşeme oldukça hafiftir. Ek olarak, döşemeler sınırsız 1xN konfigürasyonunda yatay olarak düzenlenebilir.

EV5E ayrıca açık kaynaklı webOS platformunun yeni bir yinelemesine de sahiptir. WebOS3. 0+, SuperSign Control veya SuperSign Control+ile mükemmel bir kurulum ve birim yönetimi sağlar. Dahili oynatıcı sayesinde içerik yönetiminin yönetilmesi de kolaydır. Kullanıcılar içeriği ağ üzerinden beslemek için SuperSign cms'yi kullanabilecekler veya üçüncü taraf düzenleyicileri kullanabilecekler. EV5E, ışık, kontrast ve renklerde mükemmel görüntü kalitesi ve tekdüzeliği garanti eden Video ışığı Telafisi (VLC) İşlevini içerir.

 

LG tarafından sunulan OLED video duvarı, Lcd'lerle doymuş bir pazarda zaten benzersizdir. Kendi kendini aydınlatan teknolojisi, arkadan aydınlatmalı ekranların eşleşemeyeceği bir renk kontrastı ve yalnızca OLED ekranların elde edebileceği incelik sunar. Yeni EV5E video duvarı, etkileyici bir görüntüleme deneyimi sağlamak için oled'in en iyi özelliklerini dar dikişlerle ve kolay yönetimle birleştiriyor.