LG One Quick Kameralı Toplantı Salonu Ekranlarını Tanıttı.

LG: One Quick, 55" 4K UHD hepsi bir arada, video konferans ekranı, hareketli bir stand üzerine monte edilebilen 43" 4K UHD dokunmatik ekran ve kablosuz ekran paylaşım çözümünden oluşuyor.

Açık Beton Duvar ve Zemin-kopya alanı-3D illüstrasyon; Shutterstock ID 1497622349; ↑ : -

LG, “bireylerin, iş arkadaşlarının ve ekiplerin uzaktan çalışmanın yeni gerçekliğinde nasıl iletişim kurduğunu değiştirmek ve genişletmek için”LG One:Quick adlı yeni bir iş iletişimi çözümü başlattı.

Yeni çözüm, özel bir kablosuz ekran paylaşım çözümü olan Quick Works, One: Quick Flex ve One: Quick Share'den oluşuyor.

Bir: Quick Works, 55 inçlik 4K UHD video konferans ekranı ve konferans salonu gibi çeşitli çalışma ortamları için uygun çok yönlü üretkenlik aracıdır. Ayrıca dahili bir Windows PC, odada konuşan kişiyi izleyen ve odaklayan bir 4K UHD kamera, bir mikrofon, bir hoparlör ve bir dijital beyaz tahta içerir.

LG One: Quick Works, daha büyük toplantı odalarında işbirliği için üretilmiştir

Bir: Quick Flex, küçük grup toplantıları, bire bir tartışmalar veya grup sunumları için kullanılabilen ve aynı zamanda hastaneler, eğitim ve ev için bir seçenek olan 43 inç 4K UHD dokunmatik ekrana sahip daha küçük bir modeldir. Bir: Quick Flex, paylaşılan bir toplantı alanı arasında önemli bir video konferans için Ceo'nun köşe ofisine kolay ulaşım için hareketli bir standa monte edilebilir.

Lg'nin yerleşik video konferans çözümü One: Quick Remote Meeting'e ek olarak, kullanıcılar Zoom, Microsoft Teams ve Webex gibi uygulamalara kısayollar aracılığıyla erişebilir.

Bunlardan biri: Quick Flex, kullanımında esneklik sağlayan hareketli bir stand üzerine monte edilebilir.

Son olarak, One: Quick Share, kullanıcıların dizüstü bilgisayar ekranlarını uyumlu LG dijital tabela modelleriyle paylaşmalarını sağlar. Basit bir bağlantı işleminden sonra, kullanıcılar bir düğmeye basarak bilgisayar ekranlarını paylaşabilirler:Hızlı paylaşım USB dongle.

Kaynak cihazın değiştirilmesi kolaydır ve LG dijital tabela ürünlerine aynı anda dört kaynağa bağlanabilir. One: Quick Share ile ses seviyesi, resim modu ve ekran parlaklığı gibi bağlı LG tabela ürünlerinin ayar ayarları uzaktan kumanda olmadan gerçekleştirilebilir.

LG Electronics Business Solutions'ın Bilgi Ekranı iş birimi kıdemli başkan yardımcısı ve başkanı Paik Ki-mun,” İşletmeler için çözümler geliştirmede pazar lideri olarak LG, her zaman işi daha üretken ve kullanışlı hale getiren düşünceli bir şekilde tasarlanmış, teknolojik olarak gelişmiş ürünler sunmaya çalışmaktadır " dedi.

“Yenimiz: Hızlı seri, zorunluluktan doğan bir çözüm, bizi kutunun dışında düşünmeye zorlayan yeni bir ortam. Müşterilerimize etkileşimde bulunmak ve işleri halletmek için yeni yollar sunarak, iş ve yaşamın daha iyi dengelenmesini ve keyfini çıkarabilmelerini umuyoruz.”

Seri, bu ayın sonunda Güney Kore'de satışa sunulacak ve yakında Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya pazarlarına vuracak.

Avmagazin.com