StarBoard İnteraktif Ekranlar ile Sınıflar Daha Elverişli - Starboard Akıllı Tahta

Starboard Akıllı Tahtalar stoklarımızda.

Starboard HAKKINDA-BİR ÜRETİCİ BAŞARISININ DOĞAL EVRİMİ.

Starboard ÇÖZÜMÜ-AV ÖDÜLLERİ 2020 İÇİN SHORLİSTED

2001'den beri starboard'u inovasyonda öncü olarak tanıyan yılın teknoloji Kategorisinde #AVAwards için kısa listeye alınmaktan çok memnunuz; ınteractive. Seçkin ürünlerimize her zaman inandıkları için ortaklarımıza ve son kullanıcılara teşekkür etmek istiyoruz.

15 yılı aşkın bir süredir dünya çapında ve 70'den fazla ülkede bilinen Sancak markası yeni bir girişime başladı. Kalite kelimesiyle eşanlamlı hale gelen marka adı, kaya gibi sağlam bir etkileşimi günlük bir gerçeklik haline getirmek için bir yolculuğa çıkıyor. On yıldan fazla bir süredir aynı değere sahip olan marka, beklentileri aşmada ve müşterilere paranız için daha fazlasını sunmada dünya lideri olarak konumlandırılmıştır. Ayrıca, Sancak yenilik için çıtayı belirleyecek.

Yeni sahipliğimiz altında, sunumlarınızı hayata geçirmek, insan ve bilgisayar arayüzünü daha hızlı, daha kolay ve daha sezgisel hale getirmek ve zorlu konsepti kolayca anlamaya davet etmek için yenilikçi ve öncü ürünler sunmak için daha fazla kaynağa, personel ve üretim yeteneklerine sahibiz.
Sancak ... kalite, değer ve yenilik.

Bir üretici olarak, yaptığımız her şeye söz veriyoruz ve bağlıyız. Lütfen gelin ve yeni dokunmatik interaktif ekranlarımızı görün. Dokunmatik ekranlı monitörler, bilgisayar evriminde bir sonraki adımdır.

Ürünler hakkında detaylı bilgi almak için satış ekibimizle görüşebilir eğitim kurumunuza özel teklif isteyebilirsiniz. 

İNTERAKTİF BEYAZ TAHTALARIMIZ

Sezgisel sancak FX - E2 serimiz 79”, 81”, 89” veya ihtiyacınız olan herhangi bir boyutta gelir – çözümlerimizi şirket içinde ürettiğimiz için gereksinimlerinize göre uyarlayabiliriz. Basit yapılan tüm son özellikleri ile dolu seri.

Eğitimin geleceği işbirliği ve etkileşim ile ilgilidir. Devrim niteliğindeki ürünlerimiz, öğrencileri ve öğretmenleri en son teknolojiyle güçlendirerek bu geleceğin gerçekleşmesine yardımcı olur. Kullanımı kolay ve her yaş için erişilebilir, böylece gerçekten ilham verici ve ilgi çekici dersler verebilirsiniz.

Etkileşimli düz Panel Ekranlarımız (IFPD), iş operasyonlarınızı dönüştürmek, iletişimi güçlendirmek ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlamak için Sancak yazılımı ve en gelişmiş Kızılötesi dokunmatik teknolojiye sahiptir. 55” ila 98” arasında değişen ve göz dostu Parlama önleyici, inanılmaz görüntü kalitesi ve aktif sunum ve eğitim ortamlarının taleplerini karşılamak için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar.

Misyonumuza katılmak isterseniz, kapsamlı eğitim, kapsamlı teknik destek ve satış öncesi ve sonrası yardım sağlamaktan mutluluk duyarız. Sadece temasa geç.

Ürünleri görmek için tıklayınız!